داخلی. فرهنگی. نهادهای مذهبی. مشکلات بومیقم
یک کارشناس فرهنگی در قم گفت: نهادها و مسوولان دینی و مذهبی، به بهانه اجرای برنامههای کشوری و بینالمللی از مشکلات فرهنگی این استان غفلتنکنند.
"حجتالاسلام "مسعود صفیاری" روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:
نهادها و موسسات فرهنگی قم، بیشتر فعالیتهای خود را معطوف برقراری ارتباط با شهرها و کشورهای دیگر کردهاند درحالی که این موضوع نباید میان آنان و مردم این استان فاصله ایجاد کند.
وی بیان داشت: هماکنون خوراک فرهنگی و دینی بسیاری از نقاط کشور توسط قم تامین میشود اما شهروندان این شهر، از آنها بهره لازم را نمیبرند.
وی ادامه داد: حوزه علمیه و بخشهای فرهنگی و دینی قم نتوانستهاند ارتباط عمیق با مردم شهر و روستاهای قم برقرار کنند درحالی که یک روحانی در شهرهای دیگر کشور، تحولات بسیاری ایجاد کرده است.
صفیاری اضافه کرد: متاسفانه فعالان تبلیغ و پژوهش قم، رسیدگی به امور فرهنگی این استان را جزء وظایف خود نمیداند.
وی خاطرنشان کرد: چاپ نشریات، مجلات و کتابهای مختلف دینی قم در کشور از جایگاه ممتازی برخوردار است، اما بیشتر آنها، تنها برای استفاده شهرهای دیگر صورت میگیرد.
وی گفت: متاسفانه در قم، با وجود سرمایهها و شخصیتهای فرهنگی بسیار، کار فرهنگی ریشهای نشده است درحالی که این استان باید نسبت به هزینهای که برای فعالیتهای فرهنگی و دینی پرداخت میکند از آن بهره مند شود.
وی یادآورشد: حفظ حرمت این شهر از آسیبهای اجتماعی، باید در اولویت برنامههای فرهنگی این بخشها قرار گیرد در غیراین صورت، جوانان این استان، در مقابل شبیخون فرهنگی دشمن، مقاومت خود را از دست خواهند داد.